Proč pergolu s pohyblivou střechou?

Není pergola jako pergola - luxusní pergoly s pohyblivou střechou jsou moderním trendem v oblasti ochrany před nepříznivým počasím. Spojují interiér s exteriérem, zvyšují komfort bydlení a dokreslují architekturu domu. Pergoly s pohyblivou střechou jsou vysoce odolné, zcela nepromokavé, bezúdržbové s dlouhou životností.  Pergoly skvěle ochrání vaši venkovní relaxační zónu před všemi rozmary počasí. Toužíte po pergole chránící terasu, ale nechcete se vzdát světla a slunečních paprsků v domě? Nemusíte....velkým benefitem je, že pohyblivá PVC střecha či lamelová hliníková střecha neubírá v případě potřeby světlo v interiéru vašeho domu, bytu či restaurace. Sami si operativně určíte, kdy a jak má pergola stínit či chránit prostor před deštěm a větrem. S pergolou od nás získáte plnohodnotný vzdušný obytný prostor, který lze využívat téměř po celý rok. Jaký typ pergoly a zastřešení zvolíte, je na vás... Každý prostor má své kouzlo a půvab a zaslouží si individuální přístup.

Nebaví vás uklízet zahradní nábytek, gril či hračky dětí při každé dešťové přeháňce? Už nemusíte, řešením je kvalitní pergola s pohyblivou střechou. S pergolou a nepromokavou pohyblivou/posuvnou střechou můžeze grilovat když máte chuť, ne pouze je-li hezké počasí. Rádi se opalujete a nechcete nad sebou pevnou střechu? Ideální volba je pohyblivá/posuvná střecha ,kterou lze kompletně otevřít či uzavřít. Lenošení na lehátku na slunci či  ve stínu, to vše na jednom místě stisknutím jednoho tlačítka ovladače. Pro ty, kteří chtějí trávit maximum času venku na terase, jsou tu infrazářiče či teplomety, jenž v kombinaci s vertikálními roletami či prosklenými stěnami SLIDE GLASS nedají šanci chladu podzimních večerů....Boční stěny z bezrámových skel umožní celoroční využití pergoly ( např. VISION, OPERA, NOMO, RIALTO).

Doba přeje moderním technologiím a ani naše pergoly nezůstávají pozadu. Ovládání pomocí smartphonu nebo tabletů, automatické funkce v závislosti na počasí ( intenzita slunečního svitu, vítr, déšť, teplota). Pro někoho "hračka", pro jiného nezbytná součást moderní domácnosti. Komfort, kvalita, italský design, pohodlí, funkční systémy a bezúdržbový provoz - to vše lze najít u našich pergol PRATIC se zárukou 5 let.