Hliníkové pergoly posuvné

Pergoly vyráběné na míru

Moderní hliníkové pergoly s posuvnou střechou se vyrábějí dle odlišných požadavků a potřeb každého projektu. Systém pohyblivých střech je kompletně vyvíjen a vyráběn v zázemí moderní společnosti v Itálii, a je osazen do moderních celohliníkových konstrukcí vyráběných v rozměrech a barvách podle požadavků každého klienta. V případě, že si z nabízených systémových konstrukcí nevyberete, vytvoříme vám v našich dílnách atypickou konstrukci na míru . Záleží na typu pergoly a stínění, které se vám líbí i které si zvolíte. Rádi se Vašim požadavkům přizpůsobíme, případně pomůžeme s návrhem řešení.

V bezpečí před deštěm, sluncem a větrem

Pohyblivé PVC střechy našich hliníkových pergol jsou vysoce odolné. Vydrží jakýkoli déšť a prudký vítr až do rychlosti 70 - 80 km/h. Jsou vybaveny jedinečným systémem dešťových žlabů, který spolehlivě odvede veškerou dešťovou vodu sloupky pergoly k zemi. Pohyblivé PVC střechy jsou zcela nepromokavé, snadno se udržují a vynikají dlouhou životností. Zároveň jsou opatřeny UV Blockout folií, která odráží sluneční energii v podobě světla i tepla a zajistí tak příjemné klima pod pergolou i v horkých letních dnech . Funkční a elegantní ochrana venkovního prostoru za každého počasí.

                                    Hliníkové pohyblivé pergoly STAVEKO TRADE

Sezóna venkovního posezení s létem nekončí
 
 Široká škála příslušenství

Integrované LED osvětlení s několika barevnými tóny, mobilní aplikace pro ovládání, infrazářiče, větrná čidla.  Vaši pergolu můžete naučit mnoho funkcí a vytvořit z ní ještě lepšího pomocníka. Moderní technologie, kvalitní materiály, emotivní italský design zpříjemní relaxaci venku. Velký výběr z široké palety různých typů konstrukcí, barevných odstínů a moderních materiálů. 

 Kontrola každého projektu

Pergoly jsou během výroby sestaveny a odzkoušeny. Po kontrole je technici opět rozeberou, pečlivě zabalí a připraví na transport ke svému novému majiteli. Při montáži u Vás doma máme jistotu, že je pergola kompletní a má vše co potřebuje,aby jste ji ihned mohli začít využívat.

Hliníkové pohyblivé pergoly STAVEKO TRADE

Naše pergoly se maximálně přizpůsobí vašemu očekávání a přání. Dáváme prostoru smysl.
 
 
Seznamte se třeba právě s tou Vaší…

Většina pergol je určena ke kotvení do stěny domu. Výjimkou jsou TOP pergoly NOMO a pergoly RIALTO, jejichž konstrukce umožňuje instalaci do prostoru i připevnění na stěnu domu. Luxusní hliníková pergola NOMO a hliníková pergola RIALTO vynikají čistým designem. Jejich dokonalý systém výklopných dešťových žlabů odvede vodu do poslední kapky. Konstrukce snadno doplníte o boční rolety, které jsou dokonale skryté v konstrukci pergoly . Zvolit můžete i bezrámová skla, pro váš ničím nerušený výhled.

Zdaleka nejoblíbenější hliníková pergola FUSION kombinuje elegantní a subtilní konstrukci s integrovanou čelní roletou. Žádná dodatečná kazeta pověšená na konstrukci, ale přímo 2 v 1 . Čelní roleta RASO, stejně jako důmyslný systém odvodu dešťové vody, jsou ukryty uvnitř konstrukce pergoly. Nadčasový vzhled bez přesahů a kvalitní zpracování dělá z modelu FUSION velmi oblíbenou variantu.

 Naše pergoly se maximálně přizpůsobí Vašemu očekávání a přání. Žijte venku bez ohledu na počasí.

 Pokud ještě váháte, prohlédněte si luxusní lamelové (bioklimatické) pergoly s otočnými, nebo plně stahovatelnými lamelami. Celohliníková moderní konstrukce ochrání venkovní prostory před deštěm, sluncem, větrem, a dokonce i před sněhem. Bioklimatické pergoly OPERA,VISION,BRERA jsou ideální k celoročnímu využití.

   Kontaktujte nás pro konzultaci a vizualizaci zdarma. Přijteďte se podívat do showroomu pergol Staveko Trade 774 717 940.